Alsikevej 10

8920 Randers NV

Den røde John Drejer tråd
Logo-unden-baggrund-1-1-1.png

Installation af bil oplader

Installation af biloplader kræver professionel ekspertise og korrekt montering for at sikre sikkerhed, effektivitet og pålidelig opladning.

Installation af bil oplader

Som en moderne og miljøbevidst virksomhed har John Drejer udvidet vores tjenester til også at omfatte installation af bilopladere. Vi forstår betydningen af ​​elektrisk mobilitet og ønsker at støtte vores kunder i overgangen til en mere bæredygtig transportløsning.
1
2

En vigtig overgangsperiode

Vores mål er at gøre overgangen til elektrisk transport så problemfri som muligt for vores kunder. Vi sørger for at opfylde alle tekniske og sikkerhedsmæssige krav, så du kan være tryg ved, at din bilopladning er sikker og effektiv.

Vi forstår også vigtigheden af ​​rådgivning og sparring i denne proces. Vores team står klar til at besvare dine spørgsmål, give dig information om tilgængelige muligheder og hjælpe dig med at træffe de bedste beslutninger i forhold til din bilopladning.

Installation af din bil oplader

Vi står klar til at hjælpe dig med service og installation.
Søger du en god pris på din opgave, giver vi gerne et uforpligtende tilbud.
Kontakt os på telefonnummeret herunder eller send os en mail.

BYENS BEDSTE 2023 & 2024

Vi ønsker at takke jer alle for at være kåret os som byens bedste håndværker i 2023 & 2024! Det er en ære for os at modtage denne anerkendelse, og vi er utroligt stolte af vores dedikerede team og deres håndværksmæssige ekspertise.

Vi er forpligtet til at levere tjenester af høj kvalitet til vores kunder, og vi sætter en ære i at opfylde jeres behov og forventninger. Vores team arbejder hårdt hver dag for at sikre, at vores arbejde er af højeste standard, og vi er glade for at se, at vores indsats bliver anerkendt.