Alsikevej 10

8920 Randers NV

Den røde John Drejer tråd
Logo-unden-baggrund-1-1-1-1.png

IT-løsninger og datanetværk til bolig og erhverv

John Drejer er en erfaren IT-tekniker, der specialiserer sig i at levere forskellige IT-løsninger. Vi er ekspert inden for flere områder og tilbyder en bred vifte af tjenester.

Fra færdige netværksløsninger til specialopkoblinger

John Drejer leverer og installerer totalløsninger inden for datanetværk og IP-telefoni til både boliger, institutioner og til større og mindre virksomheder i nærheden af Randers, Aarhus og Hobro. Vores IT-løsninger omfatter ikke kun levering og installation af blandt andet datanetværk, men også rådgivning og vejledning i forbindelse med valg af både anlæg, systemer og opsætning.

Vi har et tæt samarbejde med anerkendte underleverandører, der sikrer moderne og tidssvarende IT-løsninger. Vi lægger desuden stor vægt på service og høj faglig ekspertise, og derfor kan du altid være sikker på at få holdbare IT-løsninger og datanetværk hos os.

 

JD indgang 14
JD kontor 5

IT- og netværksløsninger til bolig og erhverv

Netværkskabler og IT-tilslutninger m.v. er en naturlig del af Elektrikerens arbejde.

​Vi udfører netværksløsninger i alle størrelsesordner. Herunder også opgraderinger af bestående løsninger, som vi tilpasser til netop det behov der er for, uanset om det er almindelige netværkskabler eller højhastighedsnet med lyslederkabler.

Ud over kabel- og fibernetværk leverer og sikrer vi også trådløse netværk.​

Vi udfører blandt andet følgende IT-løsninger:

  • Fiberinstallation
  • PC-løsninger
  • Datanetværk
  • Komplet serverrum
  • ​AV-lø​sninger
  • Trådløse wifi løsninger
  • 230 volts UPS

IT-løsninger og datanetværk​

Vi står klar til at hjælpe dig med service og installation.

Søger du en god pris på din opgave, giver vi gerne et uforpligtende tilbud.

Kontakt os på telefonnummeret herunder eller send os en mail.

133.jpg

IT- og netværksløsninger til bolig og erhverv

Hos John Drejer A/S har vi mange års erfaring som autoriseret elektriker og EL installatør, og vi har de rette kompetencer til at hjælpe med IT- og netværksløsninger.​Vi giver gerne råd og vejledning vedrørende de forskellige muligheder og løsninger. Du kan enten ringe til os på telefon 86 42 38 77 eller du kan sende os en e-mail på data@john-drejer.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

BYENS BEDSTE 2023 & 2024

Vi ønsker at takke jer alle for at være kåret os som byens bedste håndværker i 2023 & 2024! Det er en ære for os at modtage denne anerkendelse, og vi er utroligt stolte af vores dedikerede team og deres håndværksmæssige ekspertise.

Vi er forpligtet til at levere tjenester af høj kvalitet til vores kunder, og vi sætter en ære i at opfylde jeres behov og forventninger. Vores team arbejder hårdt hver dag for at sikre, at vores arbejde er af højeste standard, og vi er glade for at se, at vores indsats bliver anerkendt.