Alsikevej 10

8920 Randers NV

Den røde John Drejer tråd
Logo-unden-baggrund-1-1-1.png

Varmepumper

Luft til luft varmepumpe. Denne løsning er både billig, mindsker din varmeregning markant og sikrer et godt indeklima.

Billigere opvarmningsform?

​Så bør du vende blikket mod en luft til luft varmepumpe. Denne løsning er nemlig både billig, mindsker din varmeregning markant og sikrer et godt indeklima. Med en varmepumpe kan du udnytte energien i luften uden for din bolig, til at opvarme luften inde i dit hus. Det kan godt være lidt teknisk at sætte sig ind, så hvis du vil have et godt resultat og en varmepumpe, der passer til din bolig, så kontakt os for uforpligtende råd og professionel vejledning.

Hvis du eksempelvis har et sommerhus på 64 m2, som er opvarmet med elradiatorer, som udskiftes med en varmepumpe, nedsættes døgnforbruget til ca. 6 kW. Tidligere var forbruget på ca. 24 kW, hvilket giver en besparelse pr. dag på 18 kWh. Den månedlige besparelse er 1.080 kr. eller ca. kr. 6.480 kr. på seks mdr. i fyringssæsonen.

varmpumpe

Hvad kan du selv gøre?

Ser vi bort fra den tekniske vedligeholdelse, hvor det anbefales at få en professionel til at lave et konkret varmepumpe service, er der dog ting du sagtens selv kan klare. 

Det gælder anlæggets udedele, hvor du – med jævnlige tjek af eventuelt skidt – kan forhindre, at lufttilstrømningen forringes og nedsætter pumpens effektivitet. Derudover reducerer egen vedligehold unødvendige støjgener hos dig selv og omkringliggende matrikler.

Sørg derfor for, at anlæggets udedel holdes fri for blade og kviste samt eventuelt fygesne om vinteren for at opnår optimal drift og minimal støj mellem dine servicebesøg. 

Forebyg nedbrud med en årlig serviceaftale

Hos John Drejer A/S tilbyder vi autoriseret service og eftersyn af din varmepumpe. Dette sikrer, at dit anlæg er vedligeholdt og hver dag vil kunne yde sit bedste og udnytte energien optimalt. Du undgår derved, at driften falder og strømforbruget og din varmeudgift stiger. Er årligt eftersyn forlænger derudover livet af din varmepumpe og gør din investering endnu bedre.

Med en årlig service aftale hos os får du:

  • Visuel kontrol af rørinstallationer
  • Generel gennemgang af pumpen
  • Tæthedskontrol af systemet
  • Kontrol af udblæsningstemperatur
  • Kontrol af samlinger
  • Kontrol af køl/væksestand og evt. påfyldning
  • Kontrol af funktionsafprøvning af kompressor
  • Rensning af filtre
  • Anitibakteriel behandling og rensning af dræn

 

IMG_2252 (1) (1)

Hvad koster en varmepumpe?

Den nøjagtige pris på en varmepumpe afhænger af, hvilken model du vælger at investere i. Du kan eksempelvis vælge en luft til luft varmepumpe, som trækker luft ind udefra den frie natur via nogle rør. Når luften presses sammen af en kompressor, skabes der varme.

​Den kolde udeluft bliver altså til varm luft, der kan bruges til opvarmning. I eksempelvis sommerhuse, som kan have fugtgener i perioder, er varmepumpen ekstra god, da den også kan anvendes som affugter. En varmepumpe fungerer som et godt supplement til en bolig med brændeovn.

Uanset hvilken model du vælger, er der mange penge at spare. For hver én kW forbrug, udvindes der svarende til fire kW ud af den ”rene luft”, når du anvender en luft til luft varmepumpe.

Få en varmepumpe

Vi står klar til at hjælpe dig med service og installation.

Søger du en god pris på din opgave, giver vi gerne et uforpligtende tilbud.

Kontakt os på telefonnummeret herunder eller send os en mail.

BYENS BEDSTE 2023 & 2024

Vi ønsker at takke jer alle for at være kåret os som byens bedste håndværker i 2023 & 2024! Det er en ære for os at modtage denne anerkendelse, og vi er utroligt stolte af vores dedikerede team og deres håndværksmæssige ekspertise.

Vi er forpligtet til at levere tjenester af høj kvalitet til vores kunder, og vi sætter en ære i at opfylde jeres behov og forventninger. Vores team arbejder hårdt hver dag for at sikre, at vores arbejde er af højeste standard, og vi er glade for at se, at vores indsats bliver anerkendt.