Alsikevej 10

8920 Randers NV

Den røde John Drejer tråd
Logo unden baggrund

El-installation

John Drejer er din lokale el-installatør, der er specialiseret i alsidige el-installationer. Uanset om du har behov for traditionelle eller innovative løsninger, står vi klar til at hjælpe.

Lokal el-installatør i Randers

John Drejer A/S beskæftiger sig med såvel traditionel som utraditionel el-installation i enhver tænkelig forstand. Hvad enten du drømmer om at udskifte dine stikkontakter til IHC Wireless eller få installeret en el-tavle, så har vi de rette kompetencer. Vi kan desuden tilbyde både rådgivning og projekteringen af mange forskellige løsninger. Vi servicerer kunder fra Randers, Aarhus, Hadsund og omegn.

Vores el-installatør og elektriker har naturligvis den nødvendige erfaring, der skal til for at udføre mange forskellige opgaver, hvilket giver en stor sikkerhed for, at den håndværksmæssige side af opgaveudførelsen er i orden. Vi sørger naturligvis også for, at gældende love, regler og normer overholdes. Vores autorisation er kundens sikkerhed for, at den enkelte ansatte hos John Drejer A/S er udstyret med de nødvendige kompetencer for at gennemføre den pågældende el-installation.

JD indgang 14

Har du brug for hjælp til?

El-installationer

Det omfatter alt fra installation af stikkontakter og lysarmaturer til mere komplekse systemer som el-tavler og datakabler.

Solceller

Solceller kan installeres på forskellige typer bygninger og anvendes både til private hjem og kommercielle installationer.

LED belysning

Energibesparelse: LED-belysning er ekstremt energieffektiv og forbruger betydeligt mindre strøm sammenlignet med traditionelle lyskilder.

Bil oplader

Opsætning af en biloplader derhjemme eller på arbejdspladsen kan være en klog investering, især hvis du ejer en elbil eller overvejer at købe en.

Bygningsautomatik

Bygningsautomatik er en afgørende komponent i moderne bygninger, der optimerer energieffektiviteten, sikkerheden og komforten.

Få et gratis tilbud

Vi står klar til at hjælpe dig med service og installation. ​Søger du en god pris på din opgave, giver vi gerne et uforpligtende tilbud.. Vi vil glæde os til at hjælpe dig.

JD lager 2

Hvad koster en ny el-installation?

Den nøjagtige pris på en ny el-installation afhænger af, hvilken opgave der er tale om. Det kan eksempelvis være, du ønsker at foretage en udskiftning af din gamle kontakter til IHC Wireless, som både er trådløse og elegante. Eller det kan være, du mangler hjælp til montering af el-tavle. Uanset hvad så garanterer vi konkurrencedygtige priser hver gang.

Vores el-installatør hjælper med at afdække behov og ønsker til en el-service helt fra starten. Derfor kan det betale sig at tale el-rådgivning med vores elektriker så tidligt som muligt i forbindelse med nyopførelser og renovering. Derved undgås senere fordyrende og irriterende konflikter mellem el-installationer, arkitektur og indretning. Det gælder blandt andet for:

  • Kapacitetsbehovet
  • ​Installationsteknikken
  • ​Krav til installationers design
  • ​Belysningen
  • ​Intelligente bygningsinstallationer (IBI)
  • ​IT-netværket
  • ​Sikringsanlægget
  • ​Energioptimeringen
  • ​Klimastyringen.

Vi klarer din el-installation professionelt

Hvis du oplever problemer med dine elektriske installationer, kan en elektriker diagnosticere og udbedre fejlen. Vi har ekspertisen til at løse problemer som kortslutninger, strømsvigt og defekte ledninger og sikrer, at alt fungerer korrekt og sikkert.

​Har du en el-installation, som du gerne vil have lavet af en professionel elektriker, så skal du bare kontakte os enten på telefon 86 42 38 77 eller e-mail data@john-drejer.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

William skilte 3

​Autoriserede el-installatører

Vi står klar til at hjælpe dig med service og installation.

Søger du en god pris på din opgave, giver vi gerne et uforpligtende tilbud.

Kontakt os på telefonnummeret herunder eller send os en mail.

JD lager 8

Få et sikkerhedstjek

Vores elektriker kan udføre grundige sikkerhedstjek af dine elektriske installationer for at identificere eventuelle potentielle farer eller overbelastninger. Vi kan rådgive dig om nødvendige forbedringer eller opgraderinger for at sikre, at dit hjem eller din virksomhed opfylder de gældende sikkerhedsstandarder.

Energieffektivitet

En elektriker kan hjælpe dig med at optimere energieffektiviteten i dine elektriske installationer. De kan installere energibesparende lysarmaturer, programmere termostater til effektiv styring af varme- og kølesystemer og rådgive om andre energibesparende muligheder, der kan reducere dit energiforbrug og spare penge på længere sigt.
William skilte 3

Autoriserede EL-installatører

Vi står klar til at hjælpe dig med service og installation. Søger du en god pris på din opgave, giver vi gerne et uforpligtende tilbud.

BYENS BEDSTE 2023 & 2024

Vi ønsker at takke jer alle for at være kåret os som byens bedste håndværker i 2023 & 2024! Det er en ære for os at modtage denne anerkendelse, og vi er utroligt stolte af vores dedikerede team og deres håndværksmæssige ekspertise.

Vi er forpligtet til at levere tjenester af høj kvalitet til vores kunder, og vi sætter en ære i at opfylde jeres behov og forventninger. Vores team arbejder hårdt hver dag for at sikre, at vores arbejde er af højeste standard, og vi er glade for at se, at vores indsats bliver anerkendt.

Professionel råd og vejledning

Vores el-installatør hjælper med at afdække behov og ønsker til en el-service helt fra starten.

Derfor kan det betale sig at tale el-rådgivning med vores elektriker så tidligt som muligt i forbindelse med nyopførelser og renovering.

Derved undgås senere fordyrende og irriterende konflikter mellem el-installationer, arkitektur og indretning. 

Vil du have et tilbud på en i forbindelse med eksempelvis døroplukning, omlægning eller ved reparation efter indbrud, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi vil glæde os til at hjælpe dig. Kontakt os på telefonnummeret herunder eller send os en mail.

Hos John Drejer A/S tilbyder vi professionel hvidevareservice og reparation af alle typer maskiner i området omkring følgende byer Aarhus, ​Hadsten, ​Randers, ​Lystrup, ​Risskov og ​Højbjerg.

​Vi er en kompetent virksomhed, der har vores kunders behov i fokus. Vi udfører service på alle former for hårde hvidevarer, som af og til, har brug for et grundigt eftersyn samtidig med at vi udfører alle slags reparationer af dine hvidevarer.

Skift indhold
Skift indhold

Vi klarer din el-installation professionelt

Har du en el-installation, som du gerne vil have lavet af en professionel elektriker, så skal du bare kontakte os Vi ser frem til at høre fra dig og give en så billig pris som muligt på din opgave.​