Alsikevej 10

8920 Randers NV

Den røde John Drejer tråd
Logo-unden-baggrund-1-1-1.png

Solceller til privat og erhverv

Hos John Drejer hjælper vi med opsætning af solceller i Randers, Aarhus og omegn

Energioptimering med solceller

Vores erfarne team af elektrikere og specialister inden for solenergi er dedikerede til at levere skræddersyede solcelleløsninger, der passer til dine behov og krav. Vi starter med en grundig vurdering af dit sted og energiforbrug for at designe det optimale solcelleanlæg til dig.
John Drejer - Solceller
JD-indgang-4-1-1-1.png

Solceller fra A til Z

Vi kan håndtere hele processen fra start til slut, herunder rådgivning, planlægning, installation og vedligeholdelse af solcelleanlægget. Vores team sørger for at opfylde alle gældende tekniske og sikkerhedsmæssige krav og sikrer en professionel og pålidelig installation.


Solceller til private boliger

Vil du være selvforsynende og uafhængig?

Der er mange fordel ved at få installeret solceller.

 • Du bruger naturens energi og belaster miljøet mindre end mange andre energikilder.
 • Bidrager til den grønne omstilling
 • Positiv indvirkning på din boligens forbrug
 • Uafhængig af svingende el-priser
 • Selvforsynende
 • Minimal vedligeholdelse


Værd at vide:

Dit nye solcelleanlæg interagerer med elnettet. For at Danmark har en så sikker el-for-syning som muligt alle dage, året rundt, er der lovgivning om, at alle solcelleanlæg skal tilsluttes og tilmeldes forsyningsanlægget af en autoriseret el-installatør.

John Drejer - Solceller
William skilte hus med lærling

Få hjælp af professionelle

Solceller er en god investering for både klima og din privatøkonomi. Vælg derfor en professionel håndværker til opgaven. Det er din garanti for høj faglighed og kvalitet, samt en god investering i dit tags holdbarhed og den genrelle el-sikkerhed. 

Solceller til privat og erhverv

Vi står klar til at hjælpe dig med service og installation.

Søger du en god pris på din opgave, giver vi gerne et uforpligtende tilbud.

Kontakt os på telefonnummeret herunder eller send os en mail.

Solceller til erhverv og industri

Bliv selvforsynende og uafhængig.

 

Der er mange fordel ved at få installeret solceller. 

 • Du bruger naturens energi og belaster miljøet mindre end mange andre energikilder.
 • Bidrager til den grønne omstilling 
 • Positiv indvirkning på din boligens forbrug
 • Uafhængig af svingende el-priser
 • Selvforsynende
 • Minimal vedligeholdelse 
 
Rigtig mange virksomheder kan bruge deres tage til solcelleanlæg – til gavn for virksomhedens økonomi og klimaprofil. For at få mest muligt ud af solceller er en tommelfingerregel at solcellepanelerne placeres, så de vender mod syd eller øst/vest.

Værd at vide:

Din virksomheds nye solcelleanlæg interagerer med elnettet. For at Danmark har en så sikker el-for-syning som muligt alle dage, året rundt, er der lovgivning om, at alle solcelleanlæg skal tilsluttes og tilmeldes forsyningsanlægget af en autoriseret el-installatør.

John Drejer - Solceller
1

Overvejer du Solceller?

Vi hos John Drejer A/S vil gerne minde dig om de utallige fordele ved at investere i solceller og tilbyde vores ekspertise til at hjælpe dig med hele processen. Vores mål er at sikre, at du får den mest energieffektive løsning, der passer til dine behov og budget.

Når du vælger solceller, er det vigtigt at tage højde for flere faktorer såsom placering, panelvalg og systemdesign. Vores erfarne hold af specialister er dedikeret til at rådgive dig gennem disse valg, så du kan træffe velinformerede beslutninger.

Vi starter med en grundig vurdering af dine energibehov og det potentielle potentiale for solenergi på din ejendom eller virksomhed. 

Baseret på denne analyse kan vi anbefale den optimale størrelse og konfiguration af solcellesystemet for at maksimere din energiproduktion og reducere dine omkostninger.

BYENS BEDSTE 2023

Vi ønsker at takke jer alle for at være kåret os som byens bedste håndværker i 2023! Det er en ære for os at modtage denne anerkendelse, og vi er utroligt stolte af vores dedikerede team og deres håndværksmæssige ekspertise.

Vi er forpligtet til at levere tjenester af høj kvalitet til vores kunder, og vi sætter en ære i at opfylde jeres behov og forventninger. Vores team arbejder hårdt hver dag for at sikre, at vores arbejde er af højeste standard, og vi er glade for at se, at vores indsats bliver anerkendt.

325969740_1949461278747250_3936564363470266331_n