Alsikevej 10

8920 Randers NV

Den røde John Drejer tråd
JOHN DREJER A/S

På professionel bølgelængde med lys- og lydanlæg​

​PRO Center Vest er en del af John Drejer i Randers og Aarhus nær Hobro. På den baggrund er vi i stand til at løse opgaver inden for professionel lys, lyd og AV-løsninger.

Højt serviceniveau

Hos John Drejer går vi aldrig ned på serviceniveauet - det er en del af os.

Stor faglig ekspertise

Vi kan vores fag og har mange års erfaring som autoriserede el-installatører.

​Autoriserede eksperter

Hos os kan du være sikker på veludført arbejde - vi er nemlig autoriserede.

lle kan få et godt tilbud

Uanset om du er privatkunde eller erhverv, giver vi et godt tilbud på din opgave.

LOKAL LEVERANDØR AF IT-LØSNINGER

JOHN DREJER A/S

​PRO Center Vest er en del af John Drejer i Randers og Aarhus nær Hobro. På den baggrund er vi i stand til at løse opgaver inden for professionel lys, lyd og AV-løsninger. Kompetencen beror på mere end 10 års erfaring med levering og installering af lys-, lydanlæg og AV-løsninger inden for:

John Drejer A/S

AV-løsninger

Vi står klar til at hjælpe dig med service og installation.
​Søger du en god pris på din opgave, giver vi gerne et uforpligtende tilbud.. Vi vil glæde os til at hjælpe dig. Kontakt os på telefonnummeret herunder eller send os en mail.

branchens bedste

Få et gratis tilbud

Kunne du godt tænke dig at høre mere om vores mange forskellige AV-løsninger, herunder både lys- og lydanlæg, så kontakt os endelig. Vi kan kontaktes enten på vores e-mail data@john-drejer.dk, eller du kan ringe til os på telefon 86 42 38 77.

Kvaliteten kan ses og mærkes

Professionel lys- og lydanlæg

Professionel lys- og lydanlæg er Pro Center Vests kernekompetence. Vores AV-løsninger skræddersyes præcis efter behov. Der rådgives både i forbindelse med finansiering af udstyr, design og installation. Personlig kontakt og udpræget fleksibilitet i samarbejdet er afgørende kvaliteter for årelange og stærke kunderelationer.

Gennem de senere år har Pro Center Vest specialiseret sig i udvikling og installering af arkitekturbelysning til bygninger. Kompetencen knytter sig til rådgivning om mulighederne med LED-belysning og til selve installeringen af lysanlægget.

Hør mere om AV-løsninger herunder lys- og lydanlæg

Kunne du godt tænke dig at høre mere om vores mange forskellige AV-løsninger, herunder både lys- og lydanlæg, så kontakt os endelig. Vi kan kontaktes enten på vores e-mail data@john-drejer.dk, eller du kan ringe til os på telefon 86 42 38 77.

JOHN DREJER A/S

Professionel råd og vejledning

Kompetencen beror på mere end 10 års erfaring med levering og installering af lys-, lydanlæg og AV-løsninger inden for:

Vi klarer din el-installation professionelt

Har du en el-installation, som du gerne vil have lavet af en professionel elektriker, så skal du bare kontakte os enten på telefon 86 42 38 77 eller e-mail data@john-drejer.dk. Vi ser frem til at høre fra dig og give en så billig pris som muligt på din opgave.​

JOHN DREJER

​John Drejer leverer
el-løsninger til private, til erhvervslivet og til det offentlige

John Drejer A/S er anerkendt for et højt serviceniveau og stor faglig ekspertise i forbindelse med såvel større som mindre opgaver.

Virksomheden beskæftiger knap 60 ansatte og er solidt forankret i Østjylland.

John Drejer gør sig gældende inden for alle områder, der vedrører løsning af opgaven, – lige fra rådgivning og projektering til udførelse og vedligeholdelse.